Spring til indhold

Ambassadørens hilsen

Velkommen til hjemmesiden for ambassaden i Brasilia og generalkonsulatet i São Paulo, herunder satellitkontoret i Rio de Janeiro.

På ambassaden og på generalkonsulatet varetager vi de danske interesser i Brasilien, og vores primære formål er at vedligeholde og styrke forbindelserne mellem Danmark og Brasilien.

Vi holder de danske myndigheder orienteret om udviklingen i Brasilien på områder af særlig interesse for Danmark, ligesom vi styrker den danske eksportindsats i Brasilien og yder bistand til danskere i landet.

Den danske ambassade varetager også de officielle forbindelser til Venezuela, Surinam og Guyana.

Brasilien er med sin smukke natur,  farverige kultur og imødekommende befolkning et spændende land at besøge. Samtidig er Brasilien fortsat et interessant marked for en række danske virksomheder. I en globaliseret verden er det nødvendigt for danske virksomheder hele tiden at se sig om efter nye markeder, og i den forbindelse er Brasilien for en række danske virksomheder værd at satse mere på. Selvom den økonomiske vækst har været aftagende på det seneste, er det brasilianske marked af en sådan imponerende størrelse, at man stadig kan gøre gode forretninger, og danske virksomheder bør ikke pr. automatik gå udenom Brasilien.

På vores hjemmeside kan du finde oplysninger om ovennævnte emner, herunder hvordan ambassaden bistår med borgerservice og som sparringspartner for erhvervslivet. Mine medarbejdere og jeg står gerne til rådighed med yderligere oplysninger.

Med venlig hilsen,

Kim Højlund Christensen
Danmarks ambassadør i Brasilien

""
Ambassadør Kim Højlund Christensen