Gå til indhold

Innovation

Nye teknologier og løsninger udvikles over alt i verden og er i færd med at forandre fremtiden. Derfor hjælper The Trade Council sammen med Uddannelses- og Forskningsministeriet danske virksomhed med at styrke dansk innovation. Vi arbejder sammen med institutioner verden over og tilbyder skræddersyet rådgivning og netværk om innovation.

Innovation Centre Denmark

Vores innovationscentre er placeret rundt omkring i verden og er på forkant med fremtidens teknologi og forretningsmodeller og kan hjælpe din virksomhed med at finde relevante forretningspartnere. Vi giver dig adgang til de stærkeste innovationsmiljøer verden over, så du er opdateret omkring, hvad der rør sig på de relevante markeder. Innovation Centre Denmark tilbyder dig målrettede læringsforløb, der understøtter og accelererer din udvikling. Vores lokale eksperter kan hjælpe dig med at forstå ny teknologi, dit skaleringspotentiale eller konkrete markeder. Innovationscentrene kan derfor hjælpe danske virksomheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner med at omsætte viden til vækst igennem skræddersyet rådgivning. Vi er tilstede i alle de store innovationsbyer og kan sætte danske virksomheder i kontakt med de rigtige aktører.

 

Rådgivning og tech-scouting

Vores rådgivere hjælper dig med strategi, markedsintroduktion og matchmaking. Vi kan introducere dig til strategiske partnerskaber, sektorer eller investeringsmuligheder og omsætter lokalt kendskab til fordel for danske virksomheder og institutioner. Du kan bl.a. deltage i vores innovation camp, der samler virksomheder fra en specifik sektor og giver adgang til viden og partnerskaber i lokale innovationsmiljøer. Derudover kan innovationscentrene hjælpe dig med at belyse strategiske udfordringer, identificere opkøbskandidater, inspiration og fremsyn i forhold til en ny strategi og retning – Vi hjælper dig med at være foran med fremskridt inden for forskning og teknologi.

 

Få leveret viden om teknologi

Innovation Centre Denmark udgiver hvert år en række ICDK Outlook rapporter, der har til formål at indsamle og formidle viden om relevante temaer på uddannelses-, innovations- og forskningsområdet på de destinationer, hvor centrene er placeret. Her får du indblik i teknologiudviklingen og seneste nyt om tech-trends.

Foruden udarbejdelse af analyser og rapporter, gennemfører hvert center årligt en række innovationsprojekter. Disse projekter går i dybden med et teknologiområde, eller undersøger potentialet i nye programmer, der bedre kan bistå danske virksomheder og forskningsinstitutioner med adgang til udenlandsk viden, netværk, teknologi, kapital og markeder. Innovationsprojekternes resultater og materiale kan findes blandt vores publikationer, indsigtsartikler, blogindlæg og nyheder.

 

Hvis du vil vide mere om vores innovationscentre så læs mere på The Trade Councils hjemmeside.

The Trade Council i Brasilien kan kontaktes på repræsentationerne mandag-torsdag, kl. 9.00-17.00 og fredag, kl. 09.00-14.00.

Ambassaden i Brasilia
Tel.: +55 61 3878 4500
Fax: +55 61 3878 4509
E-mail: [email protected]

Generalkonsulatet i São Paulo
Tel. +55 (11) 2127 0750
Fax +55 (11) 3068 9867
E-mail: [email protected]