Gå til indhold

cases

Globaliseringen indebærer ikke blot, at kommercielle muligheder bliver globale - konkurrencen om at udnytte dem bliver det også. Det handler derfor i stigende grad om, at have ”antennerne ude” dér, hvor det sker, og når det sker.

Se markedet med lokale øjne

The Trade Council er danske virksomheders lokale øjne, med ekspertise til at hjælpe virksomheder ved sparring og specialiserede informationer om det lokale marked. Læs her en række case-eksempler på virksomheder, der har omsat The Trade Councils rådgivning til eksportresultater.

Få de rigtige kontakter

The Trade Council skaber opmærksomhed på danske virksomheder og løsninger i verden. Vores rådgivere er med til at skabe opmærksomheden hos de rette folk, og sikre at din virksomhed får de rigtige kontakter på det lokale marked. Vores rådgivning kan spille en nøglerolle der åbner døren til markedet, og hjælper din virksomhed på vej til eksportsucces.

Med et indgående kendskab til markedet og målgruppen giver The Trade Council danske virksomheder en unik mulighed for at præsentere produkter og skabe referencer, der kan føre til nye eksportsucceser. Ambassaden står klar lokalt til at samarbejde om at nå nye mål

 

Du kan se eksempler på virksomhedssamarbejdet på The Trade Councils hjemmeside

Eksportrådet yder rådgivning og support på almindelig konsulentbasis. Det koster ikke noget at ringe og spørge, og nogle ydelser er gratis.

Du får altid et forudgående tilbud på en opgave, og det er gratis, hvis vi kan hjælpe dig inden for en time.

På alle markeder tilbyder vi uforpligtende rådgivningsforløb i form af indledende markedsrådgivning og behovsafdækning. Desuden tilbyder vi gratis download af sektorrapporter, analyser og datterselskabslister. Se mere under Markedsinformation.

Herunder præsenteres værktøjer og tilskudsmuligheder.

Værktøjskassen

Værktøjskassen rummer en række redskaber og muligheder for råd og bistand i forbindelse med internationalisering og vækst.

Tilskudsprogrammer

Eksportrådet yder tilskud til små og mellemstore virksomheder gennem et antal programmer. 

Fremstød

Eksportrådet kan yde tilskud til danske virksomheders deltagelse i fælles erhvervsfremstød i udlandet eller i forbindelse med delegationsbesøg til Danmark.

 

The Trade Council i Brasilien kan kontaktes på repræsentationerne mandag-torsdag, kl. 9.00-17.00 og fredag, kl. 09.00-14.00.

Ambassaden i Brasilia
Tel.: +55 61 3878 4500
Fax: +55 61 3878 4509
E-mail: [email protected]

Generalkonsulatet i São Paulo
Tel. +55 (11) 2127 0750
Fax +55 (11) 3068 9867
E-mail: [email protected]