Gå til indhold

Inkubator faciliteter

The Trade Council tilbyder virksomheder en lettere indgang til det brasilianske marked. Læs mere nedenfor:

I forlængelse af Det Danske Generalkonsulat i São Paulo har The Trade Council etableret et business center med tilhørende inkubator-ordning. 

Der er tale om separate kontorer, et konferencerum og andre delte faciliteter, hvor danske virksomheder har mulighed for at være i op til to år, mens markedsmulighederne i Brasilien udforskes før en eventuel etablering af virksomhed i landet.

Business Centret er udstyret med telefoner og fax, trådløst internet, printer og kopimaskiner.

Udgifter holdes på et minimum og der tilbydes assistance med hensyn til ansættelse af medarbejdere, revision, oversættelse, rejseplanlægning, mødeprogrammer osv. På samme tid kan der også indgås en tættere samarbejdsaftale med Generalkonsulatet, som kan fungere som sparringspartner i forhold til strategisk planlægning, markedsundersøgelser, marketing osv.

Business Centret i São Paulo ligger midt i Jardins, som er byens kommercielle centrum og et af de sikreste områder i byen, kun 20 minutters kørsel fra Congonhas lufthavnen og 40 minutter fra Guarulhos lufthavnen. Der er mulighed for parkering i kælderen, ellers ligger der hotellejligheder i nærheden. Alle gæster scannes ved ankomst og sikre taxier er tilgængelige ved indgangen.

Lignende faciliteter findes også i forlængelse af de danske repræsentationer i Tokyo, Beijing, New Delhi, Guangzhou, Chongqing og Atlanta.

Læs mere om inkubator faciliteterne her

 

The Trade Council i Brasilien kan kontaktes på repræsentationerne mandag-torsdag, kl. 9.00-17.00 og fredag, kl. 09.00-14.00.

Ambassaden i Brasilia
Tel.: +55 61 3878 4500
Fax: +55 61 3878 4509
E-mail: [email protected]

Generalkonsulatet i São Paulo
Tel. +55 (11) 2127 0750
Fax +55 (11) 3068 9867
E-mail: [email protected]