Gå til indhold

Sektorer i fokus

The Trade Council i Brasilien dækker et bredt spektrum af sektorer, men er specialiseret i nedenstående.

Sundhed
En støt stigende middelklasse har forhøjet antallet af livsstilssygdomme og adskillelige helbredssygdomme er associeret med ringe sanitetsforhold samt manglende adgang til lægehjælp, medicin og rent vand. Derudover, repræsenterer en stigende ældrebefolkning muligheder for produkter og tjenesteydelser relateret til dette segment.    

Energi og miljø
Den nuværende vandkrise, som begyndte i 2014, har medført alvorlige konsekvenser i forhold til mangel på vand og energi og har også tiltrukket befolkningens opmærksomhed over for ineffektiviteten af vandforsyningsprocesserne. Dette har bland andet ledt til en stigning i investeringer i vandinfrastruktur som omfatter sanitet, drikkevand, kloaksystemer og rensning af spildevand.

ICT
Den brasilianske ICT industri er den største i Latinamerika samt en af de største i verden og har overhalet lande som Tyskland, Frankrig og Storbritannien. Den største årsag til boomet i IT ydelser er investeringer i datacentre, databehandling og computerskyer. Derudover, var VM i 2014 og OL i 2016 med til at fremdrive betragtelige investeringer i IT, ikke kun direkte associeret med begivenhederne, men også relateret til transport og andre infrastrukturprojekter.

Landbrug, akvakultur og fiskeri
Brasilien er den andenstørste landbrugsøkonomi i verden, lige efter USA, men er projekteret til at blive den største i nær fremtid. Landet er allerede en ledende producent og eksportør indenfor fødevarer som oksekød, fjerkræ, sukkerrør, ethanol, appelsinjuice og kaffe. Ydermere, udover at have uopdyrkede arealer som kan tages i brug i takt med at efterspørgslen på fødevarer stiger, har produktiviteten i landbrugssektoren stadig masser af potentiale for forbedringer indenfor blandt andet kvægproduktion og akvakultur.

Fandt du ikke hvad du søgte eller har du yderligere spørgsmål kan du læse vores sektor rapporter på http://thetradecouncil.dk eller kontakte os på enten e-mail: [email protected] eller telefon: +55 (11) 2127 0750 og vi vil med glæde hjælpe dig.

The Trade Council i Brasilien kan kontaktes på repræsentationerne mandag-torsdag, kl. 9.00-17.00 og fredag, kl. 09.00-14.00.

Ambassaden i Brasilia
Tel.: +55 61 3878 4500
Fax: +55 61 3878 4509
E-mail: [email protected]

Generalkonsulatet i São Paulo
Tel. +55 (11) 2127 0750
Fax +55 (11) 3068 9867
E-mail: [email protected]